The Home Sofst Clairwest
Image default
Offers

Bureau-accessoires die je werkplek een beetje extra gezellig maken

Of je nu op kantoor of vanuit huis werkt, je werkt waarschijnlijk heel wat uurtjes achter je bureau. Een bureau moet een fijne plek zijn waar jij goed kan functioneren, maar waar je je ook op je gemak kan voelen. Veel bureaus zien er saai uit, maar dat hoeft helemaal niet nodig te zijn. Met een paar kleine toevoegingen aan je bureau, fleur jij de boel een beetje op. Praktische, maar vooral leuke tips die het voor jou extra leuk maken om te werken aan je bureau.

 

Mobielhouder

Het is de laatste trend die je veel voorbij ziet komen: een draadloze mobiel lader. Op dit soort mobielhouders laad je niet alleen je telefoon op, vaak kan je er ook nog talloze andere dingen op kwijt, zoals belangrijke pasjes, oordopjes of je sleutels. Zo heb je al je belangrijke items binnen handbereik en raak je het ook niet meer kwijt, omdat je bent vergeten waar je het hebt neergelegd. 

 

Gepersonaliseerde quote

Je hebt vast wel een uitspraak die je collega’s inmiddels kunnen dromen. En waarschijnlijk droom jij de uitspraken die je collega’s regelmatig doen. Een leuke manier om je bureau te decoreren is door deze quote te verwerken in een soort decoratief stuk. Nog leuker is om dit aan je collega’s cadeau te geven.

 

Opbergdoos

Praktisch en fleurig: opbergdozen. Vanaf nu is het gedaan met alle losse papiertjes, brieven en aantekeningen op je bureau. Met een praktische opbergdoos is dit verleden tijd. Dit soort opbergdozen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, maar ook met veel verschillende kleurtjes en patronen. Dit fleurt de boel een beetje op. 

 

Originele pennenbak

Veel mensen gebruiken een saaie mok als pennenbakje, of hebben zelfs niet eens een mok die fungeert als pennenbak. Je vindt online talloze originele pennenbakjes in verschillende formaten. Deze zijn soms ook nog personaliseerbaar. 

 

Plantjes

Planten zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog hartstikke goed voor je. Planten zorgen voor zuurstof en geven wat extra kleur op je bureau. Ben je niet goed in het onderhouden van planten? Kies dan een plant die weinig water nodig heeft, dan kan jij er extra lang van genieten. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/