The Home Sofst Clairwest
Image default
Food and Drink

3 Variaties van een gewone koffie waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Als je bent zoals de meeste mensen, is je ochtendkoffie een heilig ritueel. Het rijke aroma van vers gezette koffie vult de lucht en brengt je dag op gang. Maar wat als we je vertellen dat er verschillende manieren zijn om van je ochtendkoffie te genieten? Of je nu van zoete, pittige of fruitige koffie houdt, we hebben drie variaties op gewone koffie die je smaakpapillen zullen prikkelen. Dus snel die koffiebonen kopen en probeer één van de volgende variaties!

 

1. Gekruide koffie

Als je je koffie graag met een kick drinkt, dan is deze variatie iets voor jou. Alles wat je nodig hebt is vers gezette koffie, melk, kaneel en nootmuskaat. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa. Voor een extra vleugje zoetigheid doe je er een toefje slagroom bovenop.

 

2. Fruitige koffie

Hou je van de smaak van vers fruit? Dan is deze variatie perfect voor jou. Begin met het zetten van een pot gewone koffie. Terwijl de koffie zet, snijd je je favoriete fruit in kleine stukjes. Wij raden aan bessen te gebruiken zoals aardbeien, frambozen en bosbessen. Zodra de koffie klaar is, doe je het fruit in je kopje en geniet!

 

3. Zoete koffie

Als je een zoetekauw bent, dan is deze variatie zeker iets voor jou. Begin met het zetten van een pot gewone koffie. Terwijl de koffie staat te trekken, smelt je wat chocolade in een kom die geschikt is voor de magnetron of boven een dubbele ketel. Zodra de chocolade gesmolten is, voeg je het samen met wat slagroom toe aan je kopje koffie en voila! Je hebt een heerlijke traktatie die je zoetekauwen zal bevredigen.

 

Daar heb je het – drie verschillende manieren om van je ochtendkoffie te genieten. Dus als je je de volgende keer avontuurlijk voelt, probeer dan één van deze variaties en laat ons weten wat je ervan vindt!

 

https://www.koffiehenk.nl